Contactati-ne:
0748.030.216
0748.030.216
0730.514.767
0748.099.089
0724.885.715
0724.885.729
0724.885.612
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 

Cauta

Ingrijire personala
TRATAMENTE DETOXIFIERE
APARATE
Carti
PRODUSE

LINK-uri utile
www.ekilibrium.ro
Zeoliti
Tratamente cancer
Detoxifiere cu zeolit
Detoxifiere si deparazitare
www.drhuldaclark.ro
Zeolit Ekilibrium
Stiri Zeoliti
Protectia Muncii, Evaluare Riscuri, PSI
Croitorie Bucuresti
Protectia Muncii Bucuresti
SSM
Protectia muncii
Infiinatare Firma
Firme Bucuresti
Echipament


Ingrijire personala
Detoxamin Antitabac

 

Pret : 65 RON

*TVA inclusCod : 278

Marca:Detoxamin

STOC DISPONIBIL !
Acest produs este pe stoc si va poate fi livrat imediat.

 

  DESCRIERE

 

Detoxamin Antitabac

Detoxamin Antitabac (TTC10 purificator de tigari) este un produs nou si revolutionar, care creeaza o punte intre caracterul daunator al fumului de tigara si placerea de a fuma obicei care, de regula, devine si un stil de viata.

Prin metoda absorbtiei cristaline prin activarea tribomecanica a granulelor de zeolit obtinute, Detoxamin Antitabac TTC 10 (purificator tigari - pana la 100 pachete) elimina o mare parte din substantele daunatoare din tutun, inainte sa aprindeti tigara.

De aceea, in loc sa va sugeram sa va lasati de fumat lucru care, pentru multi, este o misiune imposibila noi va sfatuim sa nu va mai dati voie sa fumati nici o tigara care nu a fost purificata de produsul de neinlocuit TTC 10 (Tobacco Toxin Cleanser).

Folosirea purificatorului de tigari Detoxamin Antitabac TTC-10 va deveni si obiceiul Dumneavoastra sanatos, care va completeaza ritualul zilnic de fumat.

O decizie sanatoasa a oricarui fumator!

Se stie ca de tigari cauzeaza multe boli cronice si incurabile, dar este si mai cunoscut faptul ca fumatul este un fenomen social foarte raspandit si un obicei greu de vindecat. TTC-10 este un produs nou si revolutionar, care creeaza o punte între caracterul daunator al fumului de tigara si placerea de a fuma  obicei care, de regula, devine si un stil de viata. Prin metoda absorbtiei cristaline prin activarea tribomecanica a granulelor de zeolit obtinute, TTC-10 elimina o mare parte din substantele daunatoare din tutun, înainte sa aprindeti tigara!!! De aceea, în loc sa va sugeram sa va lasati de fumat  lucru care, pentru multi, este o misiune imposibila  noi va sfatuim sa nu va mai dati voie sa fumati nicio tigara care nu a fost purificata de produsul de neînlocuit TTC-10.
Principiul de functionare se bazeaza pe potentialul ridicat de ionizare si absorbtie al zeolitului si pe solutia tehnologica unica a microcurentilor de aer introdusi în structura de baza a TTC-10, prin care se genereaza instantaneu un mediu de pH ideal în pachetul de tigari, care face posibila eliminarea substantelor toxice din tutun. Toxinele eliminate se leaga stabil în structura tetraedrica a zeolitului. Eficacitatea este proportionala cu lungimea expunerii la actiunea zeolitului si invers proportionala cu distanta, iar actiunea cea mai intensa este în locul de contact al tigarii cu TTC-10, unde efectul optim se obtine chiar si dupa 30 de minute. Pe langa cele mai cunoscute substante daunatoare din tutun  nicotina, gudronul, monoxidul de carbon si gazele din fumul de tigara, sunt cunoscute în total 43 de substante cancerigene, precum si 4000 de alte substante daunatoare, dar nu s-a identificat nicio substanta folositoare. Pe langa acestea, industria tutunului mai adauga în tigari înca 600 de componente chimice. Sulful se adauga pentru a da o culoare galbuie tutunului de slaba calitate. Plumbul se adauga pentru a corecta gustul si, din cauza acestui ingredient, fumatorii simt adesea un gust metalic în gura. Pentru stabilizarea umiditatii se adauga antigel. Pentru a se împiedica faramitarea scrumului se adauga fibre de azbest, iar pentru a se obtine o culoare albicioasa se adauga dioxid de titaniu. În final, mai trebuie sa mentionam ca, prin arderea hartiei si a tutunului, se formeaza seleniura de hidrogen, care este de doua sute de ori mai otravitoare decat acidul cianhidric.

Mod de întrebuintare Detoxamin Antitabac:

TTC-10 are un design care îi permite sa încapa în pachetul de tigari si sa ocupe locul unei tigarete standard. Dupa ce ati luat prima tigara dintr-un pachet nou, puneti în locul acesteia TTC-10, care va ramane în pachet pana la ultima tigara.

Apoi, produsul se transfera din pachetul vechi, consumat în pachetul nou. De aceea, folosirea TTC-10 va deveni si obiceiul Dumneavoastra sanatos, care va completeaza ritualul zilnic de fumat.

Pret Detoxamin Antitabac: 65 lei

 

Va mai recomandam:
ZEOLIT MASCA COSMETI...
ZEOLIT MASCA EXFOLIA...
Zeolit Pudra Abraziv...

 

Disclaimer
 

 Copyright © detoxifiere-ficat.ro 2010 - 2014. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legsilatie internationala si nationala. Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii, modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Detoxifiere-ficat.ro si reprezentantii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 
Prima pagina   Cum comand   Oferte Speciale   Parteneri   Contact
 
Zeolit   Zeoliti   ekilibrium   Dr Hulda Clark   detoxifiere si deparazitare